dostupné druhy:
modrý sýr
kozí sýr
fíky
pepř (obalená v pepři)
bylinka (obalená v provensálském koření)
kanec
jelen
hříbek
lišky (houby)
kanec
bažant a koňak
paprika pikantní
!!VYBRANÉ DRUHY UVEĎTE DO POZNÁMKY!!
Minimální trvanlivost do: 21.1.2025
skladujte v suchu do 20 stupňů
Složení: vepřové maso a vepřový tuk (130 g vepřového masa použito na 100g hotového výrobku), 20 g masa (dle zvoleného druhu (kančí, kachní, bažantí použito na 100g hotového výrobku), sůl, laktóza, sacharóza, pšeničná dextróza, koření, Konzervant : ferment, ledek. . Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Země původu: FRANCIE
(váha klobásky je cca 160g dle vysušení)
základ klobásky tvoří vždy vepřové maso minimálně 70% + 30 % maso dle druhu klobásky ( kančí, kachní, bažantí atd…)