Francouzská klobáska 1ks

Francouzská klobáska s plísní na povrchu 1ks (160-180g

!!!DO POZNÁMKY UVEĎTE, KTERÝ Z NÍŽE DOSTUPNÝCH DRUHÚ CHCETE!!!

Dostupnost Objednáno
150 Kč
Francouzská klobáska 1ks

Nyní čekám na čerstvou várku z Francie klobásky budu posílat 26.3.2025 🚛

u vás budou do 4-6. pracovních dní :)🏡

 

 ❗️Objednávky přijímáme do 20.3.2025 ❗️

 

Vyberte si 3 druhy klobásek do dárkové krabičky ♥️ bez klobásky není lásky ♥️

u Vás budou klobásky do 4-6 ti pracovních dní 🏡 

sestavte si krabičku dle vlastních preferencí

do poznámky napište jaké 3 druhy chcete:)

 nebo si napište do poznámky o radu

prodávám klobásky 16 let ráda vám tedy poradím jaké druhy se do vaší krabičky hodí nejvíce :)

dostupné druhy:

 

fíky

hříbek

jelen

kachna a pepř

vlašský ořech

býk

kaštany

bylinka / provensál (obalená)

šalotka s vínem

paprika pikantní

kanec

oliva a bazalka

 

!!VYBRANÉ DRUHY UVEĎTE DO POZNÁMKY!! 

Minimální trvanlivost do: 20.4.2025

skladujte v suchu do 20 stupňů

Složení: vepřové maso a vepřový tuk (130 g vepřového masa použito na 100g hotového výrobku), 20 g masa (dle zvoleného  druhu (kančí, kachní, bažantí  použito na 100g hotového výrobku), sůl, laktóza, sacharóza, pšeničná dextróza, koření,  Konzervant : ferment, ledek. . Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Země původu: FRANCIE

 

 (váha klobásky je cca 160g dle vysušení)

základ klobásky tvoří vždy vepřové maso minimálně 70% + 30 % maso dle druhu klobásky ( kančí, kachní, bažantí atd…) 

modrý sýr
fíky
pepř (obalená)
hříbek
lišky /houby
jelen
kachna a pepř
vlašský ořech
býk
kaštany
bylinka / provensál (obalená)
kozí sýr
šalotka s vínem
paprika pikantní
kanec
bažant a koňak
oliva a bazalka
  

!!VYBRANÉ DRUHY UVEĎTE DO POZNÁMKY!! 

Minimální trvanlivost do: 10.4.2025

skladujte v suchu do 20 stupňů

Složení: vepřové maso a vepřový tuk (130 g vepřového masa použito na 100g hotového výrobku), 20 g masa (dle zvoleného  druhu (kančí, kachní, bažantí  použito na 100g hotového výrobku), sůl, laktóza, sacharóza, pšeničná dextróza, koření,  Konzervant : ferment, ledek. . Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Země původu: FRANCIE

 

 (váha klobásky je cca 160g dle vysušení)

základ klobásky tvoří vždy vepřové maso minimálně 70% + 30 % maso dle druhu klobásky ( kančí, kachní, bažantí atd…)