dostupné druhy:
modrý sýr
fíky
pepř
bylinka (provensálské koření)
hříbek
lišky (houby)
kachna a pepř
vlašský ořech
klasika (vepřová)
býk
bažant a koňak
!!VYBRANÉ DRUHY UVEĎTE DO POZNÁMKY!!
Minimální trvanlivost do: 20.11.2024
skladujte v suchu do 20 stupňů
Složení: vepřové maso a vepřový tuk (130 g vepřového masa použito na 100g hotového výrobku), 20 g masa (dle zvoleného druhu (kančí, kachní, bažantí použito na 100g hotového výrobku), sůl, laktóza, sacharóza, pšeničná dextróza, koření, Konzervant : ferment, ledek. . Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Země původu: FRANCIE
(váha klobásky je cca 160g dle vysušení)
základ klobásky tvoří vždy vepřové maso minimálně 70% + 30 % maso dle druhu klobásky ( kančí, kachní, bažantí atd…)