Francouzská klobáska 1ks
Francouzská klobáska s plísní na povrchu 1ks (160-180g
!!!DO POZNÁMKY UVEĎTE, KTERÝ Z NÍŽE DOSTUPNÝCH DRUHÚ CHCETE!!!
Nyní čekám na čerstvou várku z Francie klobásky budu posílat 26.3.2025 🚛
u vás budou do 4-6. pracovních dní :)🏡
❗️Objednávky přijímáme do 20.3.2025 ❗️
Vyberte si 3 druhy klobásek do dárkové krabičky ♥️ bez klobásky není lásky ♥️
u Vás budou klobásky do 4-6 ti pracovních dní 🏡
sestavte si krabičku dle vlastních preferencí
do poznámky napište jaké 3 druhy chcete:)
nebo si napište do poznámky o radu
prodávám klobásky 16 let ráda vám tedy poradím jaké druhy se do vaší krabičky hodí nejvíce :)
dostupné druhy:
fíky
hříbek
jelen
kachna a pepř
vlašský ořech
býk
kaštany
bylinka / provensál (obalená)
šalotka s vínem
paprika pikantní
kanec
oliva a bazalka
!!VYBRANÉ DRUHY UVEĎTE DO POZNÁMKY!!
Minimální trvanlivost do: 20.4.2025
skladujte v suchu do 20 stupňů
Složení: vepřové maso a vepřový tuk (130 g vepřového masa použito na 100g hotového výrobku), 20 g masa (dle zvoleného druhu (kančí, kachní, bažantí použito na 100g hotového výrobku), sůl, laktóza, sacharóza, pšeničná dextróza, koření, Konzervant : ferment, ledek. . Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Země původu: FRANCIE
(váha klobásky je cca 160g dle vysušení)
základ klobásky tvoří vždy vepřové maso minimálně 70% + 30 % maso dle druhu klobásky ( kančí, kachní, bažantí atd…)
modrý sýr
fíky
pepř (obalená)
hříbek
lišky /houby
jelen
kachna a pepř
vlašský ořech
býk
kaštany
bylinka / provensál (obalená)
kozí sýr
šalotka s vínem
paprika pikantní
kanec
bažant a koňak
oliva a bazalka
!!VYBRANÉ DRUHY UVEĎTE DO POZNÁMKY!!
Minimální trvanlivost do: 10.4.2025
skladujte v suchu do 20 stupňů
Složení: vepřové maso a vepřový tuk (130 g vepřového masa použito na 100g hotového výrobku), 20 g masa (dle zvoleného druhu (kančí, kachní, bažantí použito na 100g hotového výrobku), sůl, laktóza, sacharóza, pšeničná dextróza, koření, Konzervant : ferment, ledek. . Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepek. Země původu: FRANCIE
(váha klobásky je cca 160g dle vysušení)
základ klobásky tvoří vždy vepřové maso minimálně 70% + 30 % maso dle druhu klobásky ( kančí, kachní, bažantí atd…)